PRACA U NAS

1. Kto pracuje w CULINARYON?

Nasze międzynarodowe studio kulinarne ciągle się rozrasta. Zapraszamy nowych kandydatów do współpracy w naszym przyjaznym, młodym zespole. Szukamy zmotywowanych, pozytywnych, kreatywnych i punktualnych ludzi z profesjonalnym podejściem. Znajomość języków obcych to zawsze plus!
 
2. Chcę pracować w CulinaryOn!

Aktualne wakaty można śledzić na stronie internetowej
 
3. Jaki jest tryb pracy?

  • Studio jest otwarte codziennie w godzinach 10.00-22.00.
  • Harmonogram pracowników biurowych 5/2 w godzinach 10.00-19.00.
  • Harmonogram personelu zaangażowanego w imprezy jest zmienny.
  •  
    4. Czy mogę łączyć pracę i naukę?

    Tak! W studiu CulinaryOn są miejsca pracy, które pozwalają pracować w dogodnym dla Ciebie czasie. Wyślij swoje CV na adres hr@culinaryon.com
     
    5. Jaki jest proces zatrudnienia?

    Zatrudnienie zgodne jest z polskim Kodeksem Pracy, z przestrzeganiem wszystkich norm.
     
    6. Jaki jest czas trwania okresu próbnego?

    Okres próbny trwa 3 miesiące.
     
    7. Co zawiera pakiet socjalny?

  • Płatny urlop - 28 dni kalendarzowych.
  • Płatne zwolnienia lekarskie.
  • Bezpłatne obiady firmowe od najlepszych szefów.
  • A co najważniejsze - wspaniały nastrój każdego dnia!
     
    8. Czy w firmie można rozwijać karierę?

    Oczywiście! Pomimo tego, że CulinaryOn to młody projekt, możemy być dumni z sukcesów naszych pracowników. Kandydat przychodzi do nas, wykazuje rezultaty w pracy, a następnie z powodzeniem wspina się po drabinie kariery. Można rozwijać się również „poziomo”.
     
    9. Co oznacza rozwój poziomy?

    Podczas pracy w studiu możesz zademonstrować swoje talenty w pokrewnych dziedzinach. Na przykład, jeśli pracowałeś jako menedżer imprez, zdajesz sobie sprawę, że twoje kompetencje i doświadczenie pozwolą Ci być bardziej użytecznym w dziedzinie gotowania, możemy omówić z Tobą przejście do innego działu. Inicjatywa w CulinaryOn jest zawsze mile widziana!
     
    10. Czy w firmie są szkolenia?

    Tak! Sesje szkoleniowe są zazwyczaj prowadzone przez starszych kolegów, ale bardzo często zapraszamy również firmy zewnętrzne do prowadzenia działań rozwojowych dla naszych pracowników.
     
    11. Dlaczego praca w CulinaryOn jest najlepszym wyborem dla osób poszukujących pracy?

    Nasze przestronne i piękne studio kulinarne znajduje się w samym centrum Warszawy. Prowadzimy najbardziej zabawne kulinarne klasy mistrzowskie i dzięki wysiłkom każdego członka naszej przyjaznej drużyny z każdym dniem jesteśmy coraz lepsi. Każdego dnia rozbawiamy dziesiątki ludzi, którzy dzielą się z nami burzą pozytywnych emocji. CulinaryOn to doskonała platforma do rozwoju osobistego, ponieważ zawsze jesteśmy otwarci na nowe pomysły!