Kuchnia francuska

Wyrafinowanie absolutnie we wszystkim!

Kuchnia francuska to kult o nienagannym smaku. Bez względu na to, gdzie: w paryskiej restauracji lub w przytulnej kuchni prowansalskiego domu, wszystkie dania obiadu będą podawane w ściśle określonym porządku, a każde z nich zostanie urządzone w taki sposób, aby deliktować smakiem, nawet przed tym jak skosztujesz pierwszy plasterek.
Aby poczuć magię kuchni francuskiej, rozpoczynamy kulinarne klasy mistrowskie od podstaw: jak wybrać produkt i jak go przygotować, zachowując smaki i piękno dania. W tym procesie uczymy się przydatnych praktycznych umiejętności, podstawowych technik kulinarnych i oczywiście małych sztuczek kulinarnych. A wszystko to bez suchej akademicznośco i ram ścisłych. Profesjonalni szefowie kuchni СULINARYON potrafią nie tylko smacznie gotować, ale także tworzyć wesoły nastrój, niesamowitą, odprężającą atmosferę święta.